Vjeko i Katy

Kada se u studiju Kitchen TV spoje dve neverovatne energije i kulinarsko umeće zabava je zagarantovana – Vjekoslav Kramer i Katarina Samardžić – Katy the Cook ukrstili su varjače i priredili pravi kulinarski spektakl u novom serijalu Vjeko i Katy.

Svaka emisija osmišljena je tematski, prema svakodnevnim životnim situacijama i svako će moći da pronađe po nešto za sebe. Na svakodnevni život upućuju već i samo nazivi emisija – Ljubav, Deca u kuhinji, Muškarci u kuhinji, Starac u kuhinji, Dolazi nam prijateljica vegetarijanka, Idemo na izlet, Reciklaža hrane od juče, Krsna slava, Gosti stranci, Pospremanje stana, Žurba – samo su neki od naslova 20 epizoda novog serijala.

A recepti su pravi biseri tradicionalne i moderne kuhinje, onako kako ih vide Katy i Vjeko. Piletina u soku od nara, kiflice sa povrćem, kokosovi poljupci, spanać sa krompirom, špansko prase, posna sarma, pileći uštipci, džambalaja, pita od blitve, sira i starog hleba, ratatuj, deo su specijaliteta koje pripremaju ovo dvoje fantastičnih kuvara i sagovornika.

Broj epizoda:20
Trajanje:do 25 minuta
Godina:2021
Žanr: – zabava
– kulinarski TV šou
Jezik:srpski
Grafika:srpski
Titlovi:po zahtevu
Tehnologija:HD, 4K
Status:spreman