O NAMA

KITCHEN TV - KAD UKUSI PROGOVORE

Kitchen TV jedini je projekat u regionu koji je u potpunosti posvećen  najboljoj balkanskoj hrani, piću i živoj zabavi, kuvanju, ishrani, turizmu, kulturi, tradiciji, ali i zdravim životnim navikama. Uzimajući u obzir da je prostor  Balkana blizak po jeziku, kulturi, mentalitetu i da narodi ovog dela Evrope dele kulinarsku tradiciju, imperativ uređivačke politike Kitchen TV je da gledaocima ponudi sadržaj koji će promovisati sve lokalne specifičnosti. Po tome je Kitchen TV jedinstveni projekat na medijskoj sceni zemalja regiona.

 

Program se trenutno sastoji od više od 50 naslova, sa više od 4000 epizoda. Mediteranski mirisi od Venecije do Istambula, ljudi koji uživaju u hrani i životu, orijentalni kolači koji se odlično slažu uz zvuke trube, kontinentalni tradicionalni recepti, puno ukusa, mirisa i boja – sve to čini balkansku kuhinju sve popularnijom u svetu. U našim emisijama možete da pronađete tradicionalna jela i originalne recepte iz regiona. Ali i zanimljive priče o kulturi i tradiciji – kako izgleda i što se jede na pravom venčanju, kako se priprema tradicionalni roštilj ili jadranska riblja juha. Vrhunska produkcija HD i 4K dočarava sadržaj i pruža nezaboravno televizijsko iskustvo.

 

Percepcija gastronomije na Balkanu, u saradnji sa lokalnim kuvarima, obezbeđuje zanimljiv program i zabavu za celu porodicu. Kitchen TV će vam probuditi stara sećanja i dati vam sugestije za nova iskustva. Sve to na jednom mestu – Kitchen TV- Kad ukusi progovore!